Catering Wielkanocny 2021
ZAPRASZAMY DO SKORZYSTANIA Z CATERINGU
Catering Wielkanocny
Milord Hotel
Jajka z pastą jajeczną z łososiem, oliwką i ogórkiem |
15 zł /1 półmisek 6 porcji |
|
|
Jajka faszerowane pieczarkami |
13 zł /1 półmisek 6 porcji |
|
|
Jajka faszerowane musem chrzanowym z szynką na pomidorze |
18 zł /1 półmisek 6 porcji |
|
|
Jajka faszerowane z łososiem wędzonym |
15 zł /1 półmisek 6 porcji |
|
|
Rolada z kurczaka z bakaliami |
21 zł /1 półmisek 8 porcji |
|
|
Schab po warszawsku |
20 zł /1 półmisek 4 porcje |
|
|
Pasztet tradycyjny |
30 zł / kg |
|
|
Pasztet z żurawiną |
33 zł / kg |
|
|
Galaretki z kurczaka (tymbaliki) |
13 zł / 1 półmisek 4 porcje |
|
|
Galareta wieprzowa |
16 zł / 1 półmisek 4 porcje |
|
|
Śledź po polsku z cebulką w oleju |
15 zł / 1 półmisek 4 porcje |
|
|
Tatar z łososia wędzonego |
9,5 zł / 1 porcja 80g |
|
|
Roladki z łososia wędzonego z kozim serem i kaparami |
24 zł / 1 półmisek 6 porcji |
|
|
Sałatka jarzynowa |
25 zł / kg |
|
|
Ryba po grecku |
22 zł /1 półmisek 6 porcji |
|
|
Boczek pieczony |
30 zł / kg |
|
|
Kaczka pieczona z sosem żurawinowym 1/2 |
29 zł / ½ szt. |
|
|
Schab pieczony |
30 zł / kg |
|
|
Karkówka w sosie grzybowym |
15 zł / 1 szt. 120g |
|
|
Żurek z kiełbasą i jajkiem |
25 zł / 1 litr |
|
|
Flaki wołowe |
25 zł / 1 litr |
|
|
Istnieje możliwość zamówienia potraw na półmiskach porcelanowych,
- pobierana jest wówczas kaucja zwrotna 50 zł -
Zamówienia przyjmujemy do 1 kwietnia 2020 r.
Zamówienia wydajemy : 2 kwietnia między godziną 1000 -1400
3 kwietnia między godziną 900 -1100
Zamówienia proszę składać drogą telefoniczną 606-910-194
lub email biuro@milordhotel.pl