Imprezy okolicznościowe w Pułtusku

Wykorzystując wieloletnie doświadczenie w organizacji wesel oraz innych przyjęć okolicznościowych, gwarantujemy niezapomnianą zabawę, miłą, profesjonalną… obsługę i wykwintną… kuchnię™ przygotowaną przez najlepszych kucharzy w Polsce.

Chrzciny i komunie oraz pozostałe spotkania rodzinne

Przestronna sala bankietowa umożliwia zorganizowanie imprezy na 300 osób, jest idealna na wesela, studniówki, konferencje, szkolenia, bankiety czy imprezy firmowe. Organizujemy również chrzciny, komunie, konsolacje i inne uroczystości. Zapewniamy wyśmienite menu zgodnie z Państwa oczekiwaniami, a także oprawę muzyczną w wykonaniu renomowanych artystów. Dopełnieniem każdej imprezy będą eleganckie wnętrza, gustowne dekoracje i aranżacje. Gwarantujemy, że nasza obsługa zadba o każdy szczegół tak, aby Państwa gościom niczego nie zabrakło.

Posiadamy oferty specjalne przy długotrwałej współpracy dla szkół i innych instytucji. Od wielu lat Milord Hotel jest organizatorem studniówek dla młodzieży i imprez tematycznych, które cieszą się wysoką popularnością.

Więcej informacji pod numerem telefonu: 606 910 194 lub mailowo: biuro@milordhotel.pl

 

OFERTA IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH

 

OFERTA IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH

 
 

OPCJA 1 – 65 zł/os

 

Zupa

II Danie

Deser (serwowany lody lub szarlotka)

Przekąski w stole (3 do wyboru)

Bufet kawa/herbata

Soki/ woda n/g w dzbankach

 

 

OPCJA 2 – 85zł/os

 

Zupa

II Danie

Przekąski w stole (4 do wyboru)

Bufet słodki(trzy rodzaje ciast)

Bufet kawa/herbata

Soki/ woda n/g w dzbankach

 

 

 

OPCJA 3 – 95zł/os

 

Zupa

II Danie

Przekąski w stole (5 do wyboru)

Bufet słodki(trzy rodzaje ciast)

Bufet kawa/herbata

Soki/ woda n/g w dzbankach

Napoje gazowane (cola, fanta, sprite)

 

 

 

 OPCJA 4 – 110zł/os

 

Zupa

II Danie

Przekąski w stole (4 do wyboru)

Bufet ciepły(Mix pierogów własnej produkcji: pierogi z mięsem, kapustą, ruskie)

Bufet słodki(trzy rodzaje ciast)

Bufet kawa/herbata

Soki/ woda n/g w dzbankach

Napoje gazowane (cola, fanta, sprite)

 

 

 

OPCJA 5– 130zł/os

 

Zupa

II Danie

Deser (serwowany lody lub szarlotka)

Przekąski w stole (6 do wyboru)

Bufet ciepły(Mix pierogów własnej produkcji: pierogi z mięsem, kapustą, ruskie)

Bufet słodki(trzy rodzaje ciast)

Bufet kawa/herbata

Soki/ woda n/g w dzbankach

Napoje gazowane (cola, fanta, sprite)

 

Zupy:

  1. Rosół z makaronem domowym
  2. Borowikowa z łazankami|
  3. Flaki wołowe
  4. Krem ( pomidorowy, brokułowy, pieczarkowy )
  5. Rosół z kołdunami

 

Dania główne:

 

       1.Polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym

       2.Karkówka w sosie myśliwskim

       3.Eskalopki wieprzowe w sosie pieczarkowym

       4.Filet z łososia w sosie szafranowy

       3.Udko z kaczki w żurawinie

       6.Grillowana pierś z kurczaka w sosie korniszonowym

       7.Policzki wieprzowe w sosie własnym

 

Dodatki do dań gorących :


     - Ziemniaki opiekane
     - Ziemniaki z wody z koperkiem
     - Rozetki ziemniaczane
     - Ryż ( także smakowy)
     - Kluski śląskie

     - Surówki ( także według własnego wyboru )
     - Kasza gryczana
     - Warzywa na gorąco ( buraczki, kapusta zasmażana, warzywa z wody)

Przekąski zimne i sałatki ( 8 do wyboru)

  1. Talerz mięs pieczonych| i pasztet
  2. Schab po warszawsku
  3. Schab pieczony z morelą lub ze śliwką
  4. Tymbaliki drobiowe i/lub wieprzowe
  5. Roladki drobiowe
  6. Gyros z kurczaka
  7. Indyk w maladze
  8. Śledź w oleju
  9. Różyczki z łososia
  10. Ryba po grecku
  11. Jajka faszerowane pastami
  12. Sałatka hawajska
  13. Sałatka grecka
  14. Sałatka z paluszkami krabowymi
  15. Sałatka jarzynowa tradycyjna
  16. Sałatka brokułowa