Klimatyczne wesela w Pułtusku

Jeżeli szukają Państwo miejsca, w którym można zorganizować niezapomniane przyjęcie wesele, zachęcamy do skorzystania z oferty naszego hotelu.

Od wielu lat pomagamy przyszłym małżonkom zorganizować przyjęcie weselne, o którym jego goście będą mówić latami. Można by rzec, że organizacja wesel to nasz chleb powszedni. Dbamy o każdy szczegół, ponieważ doskonale rozumiemy, jak ważny jest to dzień dla młodej pary.

Nasza przestronna sala bankietowa pomieści nawet 300 osób. Gwarantujemy możliwość dekoracji sali w dowolnie wybranym przez przyszłych małżonków stylu. Oprawa organizowanych przez nas wesel jest elegancka, co podkreśla hotelowe wnętrze.

Do dyspozycji nowożeńców przekazujemy specjalnie przygotowany apartament, w którym czeka wielkie łoże z baldachimem, a także wanna z hydromasażem i klimatyczne oświetlenie. To idealny sposób na relaks po wielogodzinnej zabawie.

Wybierając nasz hotel na miejsce zabawy weselnej, otrzymują Państwo:

  • pomoc doświadczonego personelu,
  • profesjonalną obsługę,
  • dowolny wybór menu z wielu propozycji,
  • przestronne, klimatyzowane wnętrza,
  • urokliwe otoczenie bujnej zieleni,
  • możliwość zdjęć w plenerze,
  • latem ogródek kawiarniany do dyspozycji gości,
  • specjalne ceny noclegu dla zaproszonych gości,
  • duży parking.

Hotel Milord mieści się w Pułtusku, do którego jest doskonały dojazd z Warszawy i innych sąsiadujących miejscowości. Jeśli są Państwo zainteresowani organizacją wesela w naszym hotelu, prosimy o kontakt z personelem w celu sprawdzenia wolnych terminów. Gwarantujemy miłą obsługę i profesjonalną pomoc.

Zachęcamy do skorzystania z atrakcyjnego pakietu weselnego w ramach noclegu dla gości.

hotel2

Pakiet weselny

Wesele jest wyjątkową okazją, która stanie się niezapomnianym przeżyciem, jeżeli noc poślubną spędzą Państwo w naszym pokoju dla nowożeńców. Pokój wyposażony w łoże z baldachimem i lustrami. Dodatkową atrakcją apartamentu dla nowożeńców jest wanna z hydromasażem i efektownym oświetleniem.

Pokój dla nowożeńców jest prezentem od Hotelu Milord dla Młodej Pary! Pozostała cena pokoi dla gości weselnych ustalana jest indywidualnie.

 

 

Powitanie Młodej Pary chlebem i solą. Toast lampką szampana.
Menu weselne – kompozycja.                   5 serwowanych dań gorących.               8 przekąsek zimnych i sałatek.                 ciasta, owoce, napoje b/o.

MENU:

Zupy (2 do wyboru ):

  1. Rosół z makaronem domowym
  2. Borowikowa z łazankami
  3. Flaki wołowe
  4. Krem ( pomidorowy z zielonym tortellini, brokułowy, pieczarkowy)
  5. Rosół z kołdunami

Dania głównie ( serwowane):

  1. Polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym
  2.  Pieczeń z jelenia w sosie myśliwskim
  3.  Kieszonka ze schabu z szynką i serem
  4.  Eskalopki wieprzowe w sosie pieczarkowym
  5.  Pierś z kaczki w pomarańczach
  6.  Karkówka w sosie myśliwskim

Dania gorące przed północą:

  1. Kotlet de Volaille
  2. Filet z łososia w sosie szafranowym
  3. Udko z kaczki w żurawinie
  4. Grillowana pierś z kurczaka w sosie paprykowym ( korniszonowym, ananasowym lub innym)
  5.  Zawijas ze schabu ze szpinakiem
  6.  Pieczeń wieprzowa w borowikach

Dania gorące po północy:

  1. Boeuf Strogonoff z ciepłymi bułeczkami
  2. Gulasz z jelenia z ciepłą bułeczką
  3. Sznycel z piersi z kurczaka w jajku
  4. Żeberka z buraczkami
  5. Żeberka duszone w piwie w sosie miodowym
  6. Szynka płonąca podawana przez szefa kuchni
  7. Udko z kurczaka na ostro
  8. Tradycyjny kotlet schabowy
  9. Bigos z kotlecikiem mielonym

Dania gorące na wzmocnienie:

  1. Żurek z jajkiem i kiełbasą
  2. Barszcz czerwony z pasztecikiem/ krokietem/ uszkami
  3. Cebulowa z grzankami
  4. Kwaśnica z żeberkiem

Dodatki do dań gorących:

  1. Ziemniaki opiekane
  2. Ziemniaki z wody z koperkiem
  3. Rozetki ziemniaczane
  4. Ryż ( także smakowy)
  5. Kopytka
  6. Kluski śląskie
  7. Surówki ( także według własnego wyboru )
  8. Kasza gryczana
  9. Warzywa na gorąco ( buraczki, kapusta zasmażana, warzywa z wody, marchewka gotowana )

Przekąski zimne i sałatki ( 8 do wyboru)

  1. Talerz mięs pieczonych
  2. Wybór pasztetów
  3. Schab po warszawsku
  4. Schab pieczony z morelą lub ze śliwką
  5. Tymbaliki drobiowe i/lub wieprzowe
  6. Melon w szynce parmeńskiej
  7. Polędwiczka wieprzowa w żurawinie lub w wiśniach
  8. Kurczak nadziewany szpinakiem
  9. Roladki drobiowe
  10. Gyros z kurczaka
  11. Indyk w maladze
  12. Deska serów
  13. Befsztyk tatarski
  14. Śledź w oleju
  15. Różyczki z łososia
  16. Ryba po grecku
  17. Szczupak faszerowany
  18. Ryba w galarecie
  19. Jajko przepiórcze z kawiorem
  20. Jajka faszerowane pastami
  21. Mozarella z pomidorami
  22. Sałatka hawajska
  23. Sałatka grecka
  24. Sałatka z paluszkami krabowymi
  25. Sałatka jarzynowa tradycyjna
  26. Sałatka brokułowa

Dodatki do przystawek zimnych:

  • Pikle, marynaty, sosy
  • Pieczywo, masło, masełka smakowe
  • W sezonie: ogórki + czerwona cebula, pomidory

Bufet słodki:

  • Ciasta z własnego wypieku ( 5 do wyboru) sernik, szarlotka, toffi, piernik, babeczki owocowe, duet serowo – makowy, biszkopt z owocami i galaretką, rolada ze śmietaną
  • Owoce filetowane i sezonowe

Napoje:

  • Napoje zimne ( coca – cola, fanta, sprite )
  • Soki owocowe
  • Woda mineralna w dzbankach
  • Kawa z ekspresu, herbata

Dzieci : 0-6 lat – bezpłatnie, od 6 do 12 lat - opłata 50%

Koszt menu wynosi : 190 zł/ os

GRATIS – dla Młodej Pary :

  • Apartament małżeński z jacuzzi na noc poślubną
  • Sejf
  • Zaproszenie na romantyczną kolację dla 2 osób w hotelu lub karnet na zabawy organizowane przez hotel ( andrzejki, walentynki itp. )

Za dodatkową opłatą

  • Stół wiejski - 1 300 zł
  • Bufet rybny ( ryby wędzone, szczupak na postumencie, terriny i pasztety rybne ) - 1500 zł
  • Gotowanie na żywo tzw. live cooking – cena do ustalenia indywidualnego
  • Barman przygotowujący drinki – 1000 zł
  • Fontanna czekoladowa – 600 zł
  • Pokaz sztucznych ogni – 2 500 zł
  • Pokrowce na krzesła – 5 zł
  • Dodatkowe oświetlenie LED ( gwarancja super efektu ) - 1000 zł
  • Transport autokarowy – ustalenia indywidualne

Poprawiny:

  • Zupa: rosół z domowym makaronem
  • Tradycyjny kotlet schabowy z ziemniakami i kapustą – serwowany przez kelnerów
  • Przystawki i sałatki weselne
  • Ciasta i owoce
  • Napoje zimne i gorące

Koszt poprawin wynosi : 55 zł/ os

Hotel
Dla naszych gości mamy komfortowe pokoje z łazienką i TV. Po zabawie weselnej zapraszamy na odpoczynek w hotelu.

Inne:

  • Możliwość wyboru stołów (okrągłe lub prostokątne)
  • Sejf w apartamencie – do dyspozycji Młodej Pary

Rezerwacja i informacje:

  • Salę weselną można oglądać codziennie
  • Przy podpisaniu umowy wpłata zadatku w wysokości 2000 zł
  • W przypadku jakichkolwiek pytań informacje pod numerem tel. 23 692 06 05 / 606 910 194
  • Lub mailowo : biuro@milordhotel.pl / recepcja@milordhotel.pl